TUOTTEET

                       

BEWI-DOG UUDISTUU 2014 kevään aikana

Ruoista poistuu kokonaan vehnä!

BEWI DOG ® on ensimmäinen koiran ruoka jolle tehdään tämä tiukka laadunvalvonta riippumattoman testaajan toimesta.

TÜV Rheinland:lla on vuosikymmeniä ollut maailmanlaajuinen maine sen teknisillä testausmenetelmillä. Se on myös puolueeton testaaja ruoalle, jossa tutkijat ja ravitsemusterapeutit varmistavat laboratorio olosuhteissa tuotteiden turvallisuuden  

BEWI DOG ® koiranruoka läpi kolme testiä: TÜV Rheinland.

Lisätietoa tuotteista englanniksi: http://www.bewi-dog.de/en/product-overview

Dry food

luettelomerkki

Emonmaidonvastike

luettelomerkki

Puppy Gravy

luettelomerkki

Junior Croc

luettelomerkki

Balance Croc

luettelomerkki

Balance Menu

luettelomerkki

Basic Croc

luettelomerkki

Basic Menu

luettelomerkki

Sport Croc

luettelomerkki

Sport Menu

luettelomerkki

High Energy croc

luettelomerkki

Light

luettelomerkki

Lamb & Rice

luettelomerkki

Flakes

luettelomerkki

RAVINTOARVOT

Säilykkeet

luettelomerkki

Mehevä lihapata & Puhdas liha-ateria  

Ravintolisät

luettelomerkki

Lisäravinteet

BEWI • DOG® ruokintaohjelma

 

BEWI • DOG® ruokintaohjelmassa on sopiva tuote kaikkia ikäryhmiä ja kaikkia aktiivisuustasoja ajatellen.BEWI • DOG® perustuu yksinkertaiseen mutta tärkeään havaintoon: koiran ravinnontarve ei riipu pelkästään koiran koosta vaan myös sen aktiivisuudesta. Myös huipputuloksiin pyrkivän urheilijan ruokavalio on mahdollisimman proteiinipitoinen, kun taas pääasiassa istumatyötä tekevän henkilön kannattaa syödä mieluummin vähäproteiinista ruokaa, jotta paino säilyisi oikeanlaisena.Tähän ajattelutapaan pohjautuen olemme kehittäneet myös koirille ravitsemuskonseptin, joka ottaa huomioon sekä koiran iän että sen aktiivisuustason. Lisäksi meillä on tarjottavana erityisvalmisteita koiranelämän vaikeisiin vaiheisiin, kuten sairauden jälkeen annettavaksi, ja ylipainoisille ja rehuallergioista kärsiville koirille. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti yhteistyössä menestyksekkäiden kasvattajien ja kouluttajien, eläinlääkäreiden ja ravitsemustieteilijöiden kanssa. Riippumattomissa laitoksissa tehdyt kokeet ja omien laboratorioittemme raaka-ainetarkastukset takaavat tuotteiden korkean laadun. 

LAATULUPAUKSET

 

  • EI käytetä valmistuksessa ollenkaan kemiallisia, keinotekoisia lisäaineita, kuten aromiaineita, säilöntäaineita tai väriaineita. Vain luonnollisia anti-oksidentteja on käytetty kuten vitamiini E:tä, rosmariini uutetta.
  • Tuotteet EI sisällä SOIJA VALKUAISTA (viimeisten tietojen mukaan koira ei pysty hyödyntämään sitä valkuaislähteenä, niin hyvin kuin eläinperäisiä), ja se on usein allergioita aiheuttava.
  • EI käytetä geenimanipuloituja tuotteita (lähialueen tuottajilta raaka-aineet. Kalatuotteet ja lampaanliha tulevat Saksan ulkopuolelta)
  • Kaikki tuotteet ovat soveltuvia ihmisravinnoksi, ei käytetä mitään ns. ”ylijäämätuotteita”. Tuotteet on tarkistettu lääke-, hormoonivapaiksi.
  • AAFCO suositukset täyttävä ruokasarja, (eikä tyydy minimivaatimuksiin)
  • Kaikki raaka-aineet tarkastetaan omassa laboratoriossa ennen ja jälkeen valmistuksen. Sekä kaikki sisään ostetut tuotteet tarkastetaan, että ne ovat varmasti laadultaan ihmisten ravinnoksi myös sopivia.
  • Sertifikaatti: ISO 9001; HACCP; GMP
  • Tuotteet tutkitaan tarkasti, etteivät ne sisällä mykotoksiineja, aflatoksiinia (vaarallisia ruokamyrkytysbakteereja), metalliylijäämiä ja muita haitallisia aineita.
  • Tehtaalla oma laboratorio, jossa tuotteet tarkastetaan vaatimuksiin nähden 10 kertaisesti.

 

Lihatakuu

BSE-taudin saastuttaman eläinperäisen jauhon ympärillä käyty keskustelu on tuonut asiaan liittyvät kysymykset lukuisten kuluttajien tietoisuuteen.Me BEWITALissa olemme jo vuosien ajan taanneet, että tuotteissamme ei käytetä lihaluurehujauhoa.Kaikki eläinperäiset raaka-aineet, lukuun ottamatta kalasta ja lampaasta peräisin olevia raaka-aineita, ovat poikkeuksetta saksalaista alkuperää ja ne on saatu elintarvikekelpoisista eläimistä, jotka on teurastettu eläinlääkärin valvonnassa ja joiden soveltuvuus on tarkastettu.Tämä vahvistetaan jokaisen raaka-ainetoimituksen yhteydessä eläinlääkärin todistuksella. Siten on – aivan samoin kuin meille ihmisille tarkoitettujen elintarvikkeiden ollessa kyseessä – täysin poistettu mahdollisuus, että raaka-aineissamme käytetty liha sisältäisi ei-toivottuja aineita (esimerkiksi antibiootteja).

 

Hinta

Valmistusohjeittemme suunnittelussa emme tee kompromisseja. Emme käytä halpoja tai huonoja raaka-aineita.Säästämme siellä, missä se on järkevää!Käytämme saksalaisia raaka-aineita, jolloin vältämme kalliit kuljetusmatkat, sekä omaa laboratoriotamme. Emme käytä television tai radion kalliita mainoskampanjoita ja suosimme yksinkertaisia pakkauksia. Kaikella tällä siirrämme hintaedut kuluttajille. 

Uusi elinvoiman lähde – VITALKOMPLEX

Aikaisemmin tyydyttiin siihen, että ruoan määrä oli riittävä, toisin sanoen jos ruoka täytti ravinnontarpeen. Korkealaatuisten koiranruokatuotteiden valmistajana emme tyydy tähän! Perustavoitteenamme on – onpa sitten kyse aktiivisesta koirankasvattajasta ja kouluttajasta tai ulkoilukumppanista – saada nelijalkainen ystäväsi huippukuntoon ja pitää se terveenä ja hyvinvoivana, jotta saat nauttia koirastasi mahdollisimman pitkään.Ihanteellinen ruokavalio ottaa huomioon koiran iän, aktiivisuuden ja kunnon sekä erikokoisten koirien erilaiset tarpeet. Tämä vaatii, että ravintokoostumusta täydennetään järkevillä lisäravinteilla.Tämän tuoteajattelun pohjalta olemme kehittäneet BEWI VITALKOMPLEX-ravintoyhdisteen, joka muuttaa koiranruokatuotteemme – jotka kaikki on tarkkaan suunniteltu suositeltuun käyttötarkoitukseensa – pelkistä riittävän ravinnon antajista parhaiksi mahdollisiksi terveyden ja elinvoiman lähteiksi.Vitalkomplexin tärkeimmät käyttöalueet ovat

luettelomerkki

karvapeitteen ja ihon suojaus

luettelomerkki

immuunijärjestelmän vahvistaminen

luettelomerkki

hyödyllisen suolistoflooran ja ruoansulatuksen edistäminen

luettelomerkki

luuston ja lihasten kasvun edistäminen

luettelomerkki

munuaisten kuormituksen vähentäminen ja aineenvaihdunnan helpottaminen

 

Riisin osuus suuri

ravintoaineet tasapainossa

vahvistaa lihaksia

vahvistaa immuunijärjestelmää

edistää hyödyllisen suolistoflooran kasvua

energiapitoisuus vähäinen

suojaa ihoa ja karvapeitettä

helposti sulavaa

edistää luuston kehitystä

Yhteystiedot  Sopimusehdot Tilaus Tärkeät linkit
 FinnoPet
 Hollola
 

 +35850 463 1203
 petrafrondelius(a)gmail.com 

 Toimitusehdot
 Käyttöehdot
 Tietosuoja
 Tilausohjeet  Tuotetietoa
 Tyytyväiset asiakkaat