Yritys

 

Yritys on lemmikkieläinten ruoan maahantuonti yritys, joka sai upean mahdollisuuden erittäin hyvälaatuisen ruoan maahantuonnille, edellisen maahantuojan lopettaessa Suomessa toimintansa. Tuotteet eivät rajoitu vain ruokaan, vaan meiltä löytyy ravintolisävalmisteet ongelma-alueiden hoitoon.

Toimintaa on laajennettu kennel Mareuksen kautta, koirien kanssa kohdattujen ongelmien kouluttamiseen, sekä luentojen pitoon erilaisista aihealueista. Kysy luentopakettia, ja aihealueista suoraan puhelimitse Petra Kantola 050-463 1203. Tulen mielellään luennoimaan koiriin liittyvistä aihealueista, jotka ovat sydäntäni lähellä. Esimerkiksi: käyttöominaisuudet kunniaan, stressi ja sen ilmeneminen sekä "hoito", Elekieli ja signaalit (rauhoittavat signaalit ja muut käytösmallit), ravitsemuksesta eri aiheita, koemuotoinen vesipelastus eli Vepe, sekä sovelluksia koirien käytökseen liittyen eri aihealueista.

 

Taustaa ja miksi juuri Bewi-Dog?

 

Olen koiramaailmassa ollut aktiivisesti mukana jo yli 17-vuoden ajan. Olen pienestä pitäen ollut eläinten ystävä, ja hevoset ovat myöskin lähellä sydäntäni. Hevoset kuuluivat aktiivisesti maailmaani useiden vuosien ajan. Eläimet ovat olleet kiinnostukseni kohteena aina, ja olen tutustunut hyvin paljon koirien käyttäytymismalleihin, sekä signaaleihin. Tämä on innostanut minua tarjoamaan apuja toisillekin, ja haluan antaa toisillekin mahdollisuuden päästä mukaan edes jonkin verran enemmän tähän ihanaan maailmaan. Koulutan itseäni paljon erilaisilla luennoilla eläimiin liittyen, ja tärkeimpänä tietenkin koirat. Turid Rugas ongelmakoirakouluttajan kurssin kävin osittain. Rakkaiden haukkujen koulutusohjaaja kurssi on suoritettu 2007 vuoden aikana. (yksi luento on käymättä) Olen perehtynyt Anders Hallgrenin oppeihin psykologian puolelta, sekä saanut oppia erinomaiselta ongelmakoirakouluttajalta Anne Jupilta- kennel Juppsguard. Annelle suuri kiitos avusta ja tuesta mitä olen saanut, ja tulen varmasti saamaan vielä matkani varrella. Koulutukseni ei perustu yksinomaan juuri tiettyyn malliin, vaan olen ammentanut tietoa niin psykologian, etologian, kuin eri käyttäytymistutkijoidenkin opeista. Koirat ovat kuitenkin aina yksilöitä, ja joitakin perusasioita voidaan kouluttaa samoin, mutta se perusmalli ei aina riitä. Koira on tavattava, ja sen ympäristö ja muut oltava tiedossa, ennen kuin aloitetaan katsomaan mistä ongelmaa aloitetaan "korjaamaan". Usein ne asiat ovat hyvin yksinkertaisia, ja pieniä muutoksia. Joskus tarvitaan pidempi matka siihen, että löytyy syy/asia mitä koiran ympäristössä täytyy muuttaa, jotta ongelmaan löytyy ratkaisu.

Stressi on yksi yleisin syy koirien ravitsemuksellisiin "ongelmiin". Ja kun oma ravitsemustietouteni, ja kiinnostukseni koirien stressin hoitoon yhdistyivät niin siitä syntyi ajatus yhdistää rakas harrastus ja työ....

FinnoPet perustettiin syksyllä 2006, koiraharrastukseni innoittamana. Haluan tarjota laadukasta ruokaa jatkossakin niin vanhoille kuin uusille asiakkaille.

Bewi-Dog tuotteita on ollut Suomessa saatavilla jo yli 15-vuoden ajan. Asiakaskunta on kasvanut hitaasti hyvien tulosten myötä. Omakohtaiset kokemukseni ruoasta isojen rotujen kasvattajana ovat erinomaiset. Terveystulokset ovat olleet lonkkien osalta erinomaiset, ja samoin myös yleinen kunto sekä hyvinvointi. Bewi-dog sarjasta on helppoa valita sopiva tuote eri ikäisille ja eri energiantarpeeseen. Ja siirtyminen energiatarpeen mukaan käy vaivattomasti. Anivital-sarjasta vanhin koiramme sai suuren avun, ja on pärjännyt ilman kipulääkkeitä loistavasti Cani-Agil:n avulla. Anivitalin tuotteilla on saatu apuja mm. aineenvaihdunnallisiin häiriöihin,  ihosairauksien hoidossa erinomaisin tuloksin sekä ikääntyvän koiran hyvinvointia on pystytty kohentamaan. Suosittelen lämpimästi tutustumaan luontaisiin ravintolisävalmisteisiimme Anivital tuotesarjassa.

Tässä kolme ravitsemuksellisesti tärkeitä asioita joita otin huomioon kun päätin tuotteiden maahantuonnista, koiranruoan osalta..

* Rasvat ovat tärkeitä energian lähteitä. Niiden laatu ja puhtaus merkitsevät paljon. Rasvahapot ovat tärkeitä terveelle iholle, turkille ja hermoston toiminnalle. Siipikarjan rasvassa on enemmän tärkeitä rasvahappoja kuin lampaassa ja naudassa. Monityydyttymättömät rasvat maissin ja auringonkukan öljystä ovat koiralle hyvin hyödynnettäviä. Samoin tuotteissa on kalaa, joka on tärkeä linolihapon saamiselle. Eli koirasi tarvitsee linolihappoa, samoin Omega-rasvahappoja, ja kalatuotteet ovat niiden erittäin hyvä lähde. Parhaiten koirasi saa kaikkia tarvitsemiaan rasvahappoja, kun ruoasta löytyy useamman eläinkunnan tuotteita.

* Valkuaisen eli proteiininlähteenä EI ole käytetty soijavalkuaista. Soijapohjaiset tuotteet pitävät ravinteensa lukittuina, eikä koira pysty niitä sulattamaan saadakseen tarvittavan päivittäisen energiantarpeensa. (tästä on annettu takuulupaus, ettei soijatuotteita käytetä valkuaislähteenä tuotteissa)

* Ruoissa on käytetty hiilihydraatteina riisiä, maissia, tai vehnää. Nämä ovat yksinkertaisia hiilihydraatteja, jotka sisältävät koirasi tarvitsemat tärkkelyksen ja sokerin.

Koirasi tarvitsee myös kuitua, yhdistelmähiilihydraattia. Yhdistelmähiilihydraatit sisältävät sulamatonta ja sulavaa kuitua. Ja näin ollen on erittäin tarpeellista suoliston toiminnalle.

Nämä kolme asiaa on otettu Bewi-dog ruokien osalta erittäin hyvin huomioon. Näiden lisäksi tuotteiden sisältämien raaka-aineiden saksalaisuus, ja laatu takaavat tuotteen hinta-laatusuhteen olevan kunnossa. Tuotteet on valmistettu tehtaalla, jossa on oma laboratorio. Yritys on mukana myös biopolttoaineiden valmistuksessa sekä toimii edelleen perheyrityksenä. Joten oma laboratorio antaa erittäin hyvät mahdollisuudet tuottaa korkealaatuisia rasvoja, myös eläinten ruokiin. Sekä tuotteiden valvonta on tarkkaa. Tuotteet testataan ulkopuolisilla testaajilla, sekä oma laboratorion testeillä. Eli tuotteet käyvät läpi erittäin tarkan laatuvalvonnan. Tuotteet, joita käytetään raaka-aineena, ovat laadultaan ihmisravinnoksikin kelpaavaa, joten niiden laatu on korkealaatuista.

Laatulupaukset ovat myöskin korkeat. Tuotteissa ei esiinny soijavalkuaista. Niissä ei käytetä kemikaaleja, lisäaineita, väriaineita eikä geenimanipuloituja raaka-aineita. E-vitammiinia käytetään luonnolliseen säilöntään.

 

Sarjaan kuuluu myös kissanruoka Bewi-Cat, sekä Anivital tuotteet. Lisää tuotteista tuotemerkkien alla.

Ota yhteyttä, jos haluat mukaan jälleenmyyjäksi, kokeilla tuotteitamme, taikka kaipaat apua kouluttamiseen, ongelmaan koirasi kanssa tai jos sinua kiinnostaa kuulla lisää luentomuotoisesti esim. ravitsemuksen tukipilareista.

 

Yhteystiedot

 

FinnoPet / Petra Frondelius
VALKELA

petrafrondelius(a)gmail.com

puh. 050-463 12 03

Yhteystiedot  Sopimusehdot Tilaus Tärkeät linkit
 FinnoPet
 Hollola
 

 +35850 463 1203
 petrafrondelius(a)gmail.com 

 Toimitusehdot
 Käyttöehdot
 Tietosuoja
 Tilausohjeet  Tuotetietoa
 Tyytyväiset asiakkaat